Lyssna på ljudböcker i Apple Books

Här kan du läsa om hur du köper och hämtar ljudböcker och hur du styr uppspelningen av ljudet.

Om du inte hittar en köpt ljudbok

Om du har köpt en ljudbok och inte hittar den i ditt bibliotek kan du hämta din ljudbok igen.

Hitta och köpa ljudböcker på din iPhone

1. Öppna appen Böcker.

2. Tryck på Ljudböcker längst ned på skärmen.

3. Härifrån kan du utforska nya och populära ljudböcker.

alt-text

Om du vill bläddra bland genrer och bokhandelssektioner trycker du på Bläddra bland sektioner högst upp på skärmen. Om du vill hitta en specifik ljudbok trycker du på Sök längst ned på skärmen.

4. Tryck på priset för att köpa ljudboken.

Hitta och köpa ljudböcker på din iPad eller Mac

1. Öppna appen Böcker.

2. Tryck eller klicka på Ljudbokhandel i sidofältet.

alt-text
  3. Om du vill söka efter en ljudbok trycker eller klickar du på Bläddra bland sektioner.

alt-text

Använd sökrutan om du vill söka efter en viss ljudbok.

4. Tryck eller klicka på priset för att köpa ljudboken.

Så här hittar du digitala häften

Vissa ljudböcker säljs med extra pdf-filer som kallas digitala häften. Så här hittar du dina digitala häften:

1. Öppna appen Böcker och börja lyssna på en ljudbok.

2. På din iPhone eller iPad trycker du på symbolen innehållsförteckningIngen bildtext för denna bild längst ned på skärmen. På din Mac klickar du på symbolen innehållsförteckningIngen bildtext för denna bild i fältet Spelas nu högst upp i fönstret.

3. Tryck eller klicka på Visa inkluderad PDF.

Styr ljuduppspelningen

Hoppa till ett kapitel, ändra hastighet, ställa in en vilotimer och mycket mer. Lär dig att styra uppspelningen på din iPhone eller på din Mac.

Så här rapporterar du ett uppläsningsproblem med digitalt upplästa ljudböcker

1. När du lyssnar på en digitalt uppläst ljudbok trycker du på minispelaren för att utöka ljudreglagen.

2. Tryck på Mer-knappenIngen bildtext för denna bild och tryck sedan på Rapportera problem med uppläsning.

3. Välj från listan eller rapportera ett annat problem med uppläsningen.

4. Tryck på Skicka.

I Japan kan du söka efter, köpa och hämta ljudböcker från avsnittet Bläddra på fliken Bokhandel. Ljudböcker är inte tillgängliga i alla länder och regioner. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.