Så här sker övergången från Tillbaka till min Mac

Läs om övergången till iCloud Drive, skärmdelning och Apple Remote Desktop.

Från och med 1 juli 2019 är tjänsten Tillbaka till min Mac inte längre tillgänglig. Du kan använda de här alternativen för filåtkomst, skärmdelning och fjärrdatoråtkomst.

Komma åt filer på alla dina enheter med iCloud Drive

När du aktiverar iCloud Drive överförs dina filer automatiskt till iCloud. Där sparas de säkert och är tillgängliga på alla dina enheter. Aktivera mapparna Skrivbord och Dokument i iCloud Drive för att även spara dem i iCloud. Nu har du alltid tillgång till alla dina filer på alla enheter.

Läs om hur du ställer in iCloud Drive och lägger till filer på skrivbordet eller får mer hjälp med iCloud Drive.

Du börjar med 5 GB kostnadsfritt lagringsutrymme i iCloud, och du kan uppgradera när du vill från vilken enhet som helst. iCloud Drive har en storleksbegränsning på 50 GB för enskilda filer.

Komma åt en andra Mac-dator med skärmdelning

Om du har fler än en Mac kan du med skärmdelning använda en Mac för att visa och styra din andra Mac i samma nätverk. Detta innebär att du kan öppna, flytta och stänga filer och fönster, samt använda appar från en annan Mac. Läs om hur du ställer in och använder skärmdelning.

Fjärrhantera drifttagningen av din Mac med Apple Remote Desktop

Om du vill ha ytterligare möjligheter till fjärrhantering, t.ex. att installera och konfigurera appar, hjälpa fjärranvändare och ta fram detaljerade rapporter, kan du köpa Apple Remote Desktop från App Store. Du kan använda Remote Desktop för att fjärrstyra Mac-datorer i kommersiell miljö eller företagsmiljö. Lär dig använda Remote Desktop.