Använd expressbytesservice för din iPhone

Med expressbytesservice får du ett paket med din iPhone-ersättningsenhet och allt som du behöver för att skicka tillbaka din ursprungliga iPhone-enhet.

Om expressbytesservice

• Med expressbytesservice skickar Apple en iPhone-ersättningsenhet till dig först, så du behöver inte vänta på en reparation.

• Skicka tillbaka din ursprungliga iPhone så fort du får din iPhone-ersättningsenhet. Apple måste ta emot din ursprungliga iPhone inom tio dagar efter att din ersättningsenhet har skickats.

• Din iPhone-ersättningsenhet omfattas av en 90-dagars servicegaranti eller resten av din AppleCare-plan (eller annan ursprunglig produktgaranti), beroende på vilket som är längst.

Hitta datumet då din iPhone-ersättningsenhet skickades

Innan du returnerar din ursprungliga iPhone

1. Säkerhetskopiera din iPhone

2. Radera din iPhone för att radera dina personuppgifter och ta bort dem från ditt Apple-ID-konto: Gå till Inställningar och tryck på Allmänt > Överför eller nollställ iPhone och sedan på Radera allt innehåll och alla inställningar. Du måste ange ditt Apple-ID-lösenkod för att bekräfta.

Använd Radera allt innehåll och alla inställningar för att radera dina personuppgifter i iPhone-inställningarna.
  3. Överför din mobiltjänst till din nya iPhone:

4. Stäng av din ursprungliga iPhone.

Förpacka din ursprungliga iPhone

Satsen för expressbytesservice innehåller allt du behöver för att packa och skicka din ursprungliga iPhone till Apple – inklusive den mindre vita eller naturfärgade lådan och den större fraktlådan som din iPhone-ersättningsenhet levereras i, som du använder för att packa din ursprungliga iPhone och skicka den till Apple.

1. Lägg din iPhone i den mindre vita eller naturfärgade lådan. Skicka inget annat, såsom ett telefonskal, en strömadapter, en USB-kabel eller annat tillbehör. Om du lägger extra artiklar i lådan returneras de inte.

2. Lägg den mindre lådan i den större fraktlådan som levererades till dig. Om det finns en batterietikett på utsidan av lådan måste du se till att den inte täcks av tejp eller en fraktetikett.

Skicka din ursprungliga iPhone-enhet till Apple

1. Leta upp budfirmans namn på den tillhandahållna returfraktetiketten (eller någon annanstans bland förpackningsmaterialet).

2. Besök budfirmans webbplats för att boka in en upphämtning eller hitta ett avlämningsställe.

3. Om en kommersiell faktura medföljde din iPhone-ersättningsenhet ska du sätta den på utsidan av lådan. Annars kanske inte paketet kan levereras. Kommersiella fakturor krävs endast i vissa europeiska länder.

Se till att du får ett upphämtningskvitto från budfirman för att bekräfta att du har returnerat din ursprungliga iPhone.

Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.