Om uppdateringen macOS High Sierra 10.13.6

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.6 stöder AirPlay 2 för flera rum för iTunes och förbättrar Mac-datorns stabilitet och säkerhet. Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare.

AirPlay 2 för iTunes 12.8:

• Styr ditt stereosystem och dina AirPlay 2-aktiverade högtalare i huset.
  • Spela musik på flera AirPlay 2-aktiverade högtalare samtidigt – synkroniserat i hela huset.

Övriga förbättringar och korrigeringar:

• Åtgärdar ett problem som kan hindra Bilder från att upptäcka AVCHD-media från vissa kameror.
  • Åtgärdar ett problem som kan hindra användare av Mail att flytta ett meddelande från Gmail till ett annat konto.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.