Skanna en QR-kod med din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du använder den inbyggda kameran i din iPhone, iPad eller iPod touch till att skanna en QR-kod (Quick Response).

QR-koder ger snabbåtkomst till webbplatser utan att du behöver skriva eller komma ihåg en viss webbadress. Du kan använda Kamera-appen som är inbyggd i din iPhone, iPad eller iPod touch för att skanna en QR-kod.

Skanna en QR-kod

1. Öppna Kamera-appen från enhetens hemskärm, Kontrollcenter eller låsskärmen.
  2. Håll enheten så att QR-koden syns i Kamera-appens sökare. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis.
  3. Tryck på notisen för att öppna länken som är kopplad till QR-koden.