Hämta ljudsamlingen Toy Box för GarageBand för macOS

Hämta ljudeffekterna Djur, Transport och Röster som medföljer ljudsamlingen Toy Box genom att hämta den kompletta samlingen med ljud för GarageBand.

Hämta ljudsamlingen Toy Box genom att kontrollera att din Mac-dator med GarageBand är ansluten till internet.

1. Öppna GarageBand, välj sedan GarageBand> Ljudbibliotek > Hämta alla tillgängliga ljud.
  2. Klicka på Fortsätt.
  3. När nya ljud hämtas kan du komma åt dem i loopbläddraren. Öppna loopbläddraren genom att klicka på  i reglagefältet. Klicka på popupmenyn Loop Packs och välj sedan Toy Box i menyn.