Systemkrav för AirPlay

Läs om vilka enheter som är kompatibla med AirPlay och AirPlay 2.

Om AirPlay och AirPlay 2

Med AirPlay kan du strömma ljud från en Apple-enhet till en AirPlay-kompatibel högtalare. Du kan använda AirPlay för spela upp en video och spegla skärm från din iOS-enhet på en Apple TV.

Med AirPlay 2 kan du dessutom spela upp musik på flera högtalare och använda Siri för att styra var den spelas. Om du vill använda AirPlay 2 uppdaterar du dina enheter till den senaste mjukvaruversionen och lägger till AirPlay 2-kompatibla högtalare i appen Hem på din iOS-enhet

Hitta högtalare som är AirPlay 2-kompatibla.

Systemkrav för AirPlay

Följande enheter har stöd för strömning med AirPlay. Om du inte kan använda AirPlay trots att enheten uppfyller kraven, läser du vad du kan göra.

Enheter som du kan strömma från

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller pc
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen)

Enheter som du kan strömma till

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4:e generationen) och Apple TV (2:a eller 3:e generationen)
  • Högtalare anslutna till utgången Audio Out på AirPort Express
  • Högtalare med texten ”Works with Apple AirPlay” på förpackningen

Systemkrav för AirPlay 2

Följande enheter har stöd för strömmande ljud med AirPlay 2. Om du inte kan använda AirPlay trots att enheten uppfyller kraven, läser du vad du kan göra.

Enheter som du kan strömma från

Enheter som du kan strömma till

Lägg till dina AirPlay 2-kompatibla högtalare till appen Hem på din iOS-enhet för att använda AirPlay 2.

* I vissa högtalare från tredje part kan den fasta mjukvaran behöva uppdateras för att stödja strömning med AirPlay 2. Läs mer på tillverkarens webbplats.