Systemkrav för AirPlay

Läs om vilka enheter som är kompatibla med AirPlay och AirPlay 2.

Om AirPlay och AirPlay 2

Med AirPlay kan du strömma innehåll från en Apple-enhet till en AirPlay-kompatibel högtalare..

Med AirPlay 2 kan du dessutomspela upp musik på flera högtalare och använda Siri för att styra var den spelas. Om du vill använda AirPlay 2 uppdaterar du dina enheter till den senaste mjukvaruversionen och lägger till AirPlay 2-kompatibla högtalare i appen Hem på din iOS-enhet.

Systemkrav för AirPlay

Följande enheter har stöd för strömning med AirPlay.

Enheter som du kan strömma från

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac eller pc med iTunes
  • Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen)

Enheter som du kan strömma till

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV (4:e generationen) och Apple TV (2:a eller 3:e generationen)
  • Högtalare anslutna till utgången Audio Out på AirPort Express
  • Högtalare med texten ”Works with Apple AirPlay” på förpackningen

Systemkrav för AirPlay 2

Följande enheter har stöd för strömning med AirPlay 2.

Enheter som du kan strömma från

Enheter som du kan strömma till

* I vissa högtalare från tredje part kan den fasta mjukvaran behöva uppdateras för att stödja strömning med AirPlay 2. Läs mer på tillverkarens webbplats.