Systemkrav för AirPlay

Läs om vilka enheter som har stöd för AirPlay 2 och AirPlay.

Systemkrav för AirPlay 2

Följande enheter har stöd för strömning med AirPlay 2. Om du inte kan använda AirPlay trots att enheten uppfyller kraven, läser du om vad du kan göra.

Enheter som du kan strömma ljud från

Enheter som du kan strömma video från

Enheter som du kan strömma till

Systemkrav för AirPlay

Följande enheter har stöd för strömning med AirPlay. Om du inte kan använda AirPlay trots att enheten uppfyller kraven, läser du vad du kan göra.

Enheter som du kan strömma från

• iPhone, iPad eller iPod touch
  • Mac
  • iTunes på Mac eller pc
  • Apple TV 4K eller Apple TV HD1

Enheter som du kan strömma till

• HomePod
  • Apple TV 4K, Apple TV HD och Apple TV (2:a eller 3:e generationen)
  • Högtalare anslutna till utgången Audio Out på AirPort Express
  • Högtalare med texten ”Works with Apple AirPlay” på förpackningen
  1. Du kan endast strömma ljud från Apple TV 4K och Apple TV HD med AirPlay.
  2. Om du vill spela upp och styra video på en smart-tv med Siri behöver du en AirPlay 2-kompatibel smart-tv med stöd för HomeKit. HomeKit stöds inte på smart-tv-apparater från Samsung.
  3. I vissa högtalare från tredje part kan den fasta mjukvaran behöva uppdateras för att stödja strömning med AirPlay 2. Läs mer på tillverkarens webbplats.