Om macOS High Sierra 10.13.5-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.5 förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och säkerhet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen tillför stöd för Meddelanden i iCloud, vilket gör att du kan lagra meddelanden och dess bilagor i iCloud och frigöra utrymme på din Mac. Aktivera Meddelanden i iCloud genom att gå till Inställningar i Meddelanden, klicka på Konton och välj sedan Aktivera Meddelanden i iCloud.

Företagsinnehåll:

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.