Om funktionen iPad-laddningshantering

iOS har en funktion för laddningshantering som bevarar batterihälsan när iPad-enheten är ansluten till ström under en längre period, till exempel när den används på ett informationscenter, som system på ett försäljningsställe eller förvaras i en laddningsvagn.

iPad är en bärbar enhet som är utformad till att användas hela dagen på en enda laddning. Det finns dock tillfällen då en iPad kan vara ansluten till ström under längre perioder, som när den används på informationscenter, som system på ett försäljningsställe eller förvaras i en laddningsvagn.

iPad använder uppladdningsbara litiumjonbatterier som är utformade för att laddas och laddas ur under hela sin livslängd. Om de har full laddning under längre perioder kan batterihälsan påverkas.

iOS 11.3 har en funktion för laddningshantering som hjälper till med att hantera batterihälsan. Funktionen kan övervaka iPad-enheten i sådana situationer och vid behov minska nivån för maximal laddning. Batteriindikatorn visar laddningen baserat på den justerade maximala nivån. Nivån för maximal laddning återgår till den tidigare nivån när iPad-enheten inte längre är ansluten till ström under en längre period, i den mån skicket och batterihälsan tillåter.