Ställa in iCloud på din Windows-dator

Läs om hur du ställer in iCloud på alla dina enheter. Resten sker automatiskt.

Du får den bästa iCloud-upplevelsen om du ser till att din enhet uppfyller minimisystemkraven.

Hämta iCloud för Windows

iCloud för Windows låter dig få åtkomst till dina filer, bilder, kontakter, kalendrar med mera på dina Apple-enheter och din Windows-dator.

Hämta iCloud för Windows. >

iCloud för Windows kräver Windows 7 eller senare.

Logga in på iCloud

När du har hämtat iCloud för Windows loggar du in med det Apple-ID som du använder på dina Apple-enheter.

Har du frågor om Apple-ID?

Välj de iCloud-tjänster som du vill använda

När du slår på iCloud väljer du tjänsterna som du vill använda och klickar på Använd.

När du slår på iCloud-bildbibliotek och iCloud Drive skapar iCloud för Windows till exempel nya mappar för dessa filer i Utforskaren. När du nu lägger till filer i iCloud-mapparna visas de automatiskt på dina Apple-enheter.

Hitta en lagringsplan som passar dig

En säker plats för alla dina bilder, filer med mera

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.