Ställa in iCloud på en Mac

Lär dig hur du ställer in iCloud på alla dina enheter. Resten är automatiskt.

För bästa möjliga iCloud-upplevelse bör du se till att din enhet uppfyller https://support.apple.com/sv-se/HT204230.

Använd den senaste versionen av macOS

Uppdatera till senaste versionen av macOS. Gå till Apple-menyn () och välj App Store. Se om det finns en uppdatering tillgänglig.

Logga in

Gå till Apple-menyn () och välj Systeminställningar > iCloud. Ange ditt Apple-ID. När du loggar in slås iCloud på automatiskt.

Har du frågor om Apple-ID?

Kontrollera dina iCloud-inställningar

Efter att du angett ditt Apple-ID går du till systeminställningar och klickar på iCloud. Välj apparna som du vill använda med iCloud, till exempel Anteckningar, Bilder och iCloud Drive.

Hitta en lagringsplan som passar dig

Ett säkert ställe för alla dina bilder, filer med mera

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.