Om ditt tangentbord och din mus lyser upp när din iMac Pro är i viloläge

Aktivera Vakna för nätverksåtkomst för att hindra att kringutrustning startar när din iMac Pro är i viloläge.

Du kanske lägger märke till att skiftlåstangenten på tangentbordet eller LED-lampan under musen tänds med jämna mellanrum när din iMac Pro är i viloläge.

Du kan förhindra detta genom att aktivera alternativet Vakna för nätverksåtkomst:

1. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar.
  2. Klicka på Strömsparare.
  3. Markera kryssrutan bredvid Vakna för nätverksåtkomst för att aktivera den här funktionen och förhindra att din kringutrustning lyser upp vid viloläge.