Om hanterade mjukvaruuppdateringar

Administratörer av mobil enhetshantering (MDM) kan skjuta upp iOS- och tvOS-uppdateringar på övervakade enheter.

Så här fungerar hanterade uppdateringar

I iOS 11.3 och senare och tvOS 12.2 och senare kan en administratör av mobil enhetshantering skjuta upp visningen av nya iOS- och tvOS-uppdateringar på övervakade enheter.

Om hanterade uppdateringar används i din organisation, visas ett meddelande om att den senaste mjukvaruuppdateringen som tillåts av administratören körs på enheten:

I tvOS visas ett meddelande om att din Apple TV är uppdaterad.

När uppdateringar visas

Administratörer kan skjuta upp tidpunkten för när nya iOS- och tvOS-uppdateringar ska visas på övervakade enheter i upp till 90 dagar. På så vis har organisationen tid att testa viktiga appar och infrastruktur med den nya uppdateringen innan den distribueras.

Administratörerna kan också fjärrinstallera en iOS-uppdatering på din enhet. Om en lösenkod används på din enhet ombeds du att ange koden innan en fjärruppdatering kan installeras.