Om skärmen på iMac Pro stängs av vid start eller uppdateringar

iMac Pro kan uppföra sig annorlunda än andra Mac-modeller när den startar eller installerar uppdateringar. Läs om vad du kan förvänta dig och om hur du undviker problem.

När din iMac Pro varit avstängd och sedan startar igen kan skärmen vara svart i upp till 30 sekunden innan Apple-loggan och förloppsindikatorn visas. Det är normalt. Tryck inte på strömknappen och koppla inte från den iMac Pro under den här tiden.

Även när din iMac Pro installerar uppdateringar för operativsystemet kanske Apple-loggan och förloppsindikatorn visas och sedan blir skärmen svart. Skärmen kan vara svart i 45–60 sekunder medan installationen pågår. Din iMac Pro kanske startar om under processen beroende på uppdateringarna.

Undvika startproblem med iMac Pro

Koppla inte från din iMac Pro eller tryck på strömknappen medan den startar eller installerar uppdateringar.

Fler starttips för iMac Pro:

• Undvik att trycka på strömknappen samtidigt som du ansluter nätsladden till baksidan på din iMac Pro. Strömknappen är på den vänstra sidan när din iMac Pro är vänd mot dig, så försök att hålla datorn i dess nedre högra hörn men du ansluter den så du inte råkar trycka in strömknappen av misstag.
  • Vänta några sekunder innan du trycker på strömknappen efter att du har anslutit din iMac Pro till nätström.
  • Vänta några sekunder efter att du har stängt av din iMac Pro innan du trycker på strömknappen för att starta den igen.