Om macOS High Sierra 10.13.4-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.4 förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och säkerhet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen

• tillför stöd för Företagschatt i Meddelanden i USA
  • tillför stöd för externa grafikprocessorer (eGPU)
  • åtgärdar problem med grafikkorruption i vissa appar på iMac Pro
  • gör att det går att hoppa till den öppna fliken längst till höger i Safari med Kommando-9
  • gör att det går att sortera Safari-bokmärken efter namn eller webbadress genom att Control-klicka och välja Sortera efter
  • åtgärdar ett problem som kunde förhindra att förhandsvisning av webblänkar visades i Meddelanden
  • bidrar till att skydda integriteten genom att bara autofylla användarnamn och lösenord efter att de valts i ett webbformulärfält i Safari
  • visar varningar i fältet Smart sökning i Safari när lösenords- eller kreditkortsformulär används på osäkra webbsidor
  • visar symboler och länkar om integritet för att förklara hur dina data kommer att användas och skyddas när Apple-funktioner frågar efter dina personuppgifter.

Företagsinnehåll:

• inaktiverar inte längre användargodkänd inläsning av kernel-tillägg på MDM-registrerade enheter. För enheter med DEP-initierad eller användargodkänd MDM-registrering kan administratörer använda nyttolasten för policyn för kernel-tillägg.
  • förbättrar Spotlight-sökresultat för filer som sparas på nätverksplatser
  • utvärderar ACL korrekt på SMB-delningspunkter
  • lägger till flaggan --eraseinstall i kommandot startosinstall i installationsappen för macOS på Contents/Resources/startosinstall. Använd den här flaggan för att radera och installera macOS på en disk. Kör startosinstall med flaggan --usage om du vill ha mer information.
  • uppdaterar systembildsverktyget så att det går att skapa NetInstall-avbilder som raderar och installerar macOS på en namngiven målvolym.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.