Apple Pay är kompatibelt med dessa enheter

Läs om vilka iPhone-, iPad-, Apple Watch- och Mac-modeller som är kompatibla med Apple Pay och var du kan använda dem för inköp och betalningar.

iPhone

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone SE

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel iPhone för inköp och betalningar:

iPad

iPad (6:e generationen)

iPad Pro

iPad (5:e generationen)

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel iPad för inköp och betalningar:

Apple Watch

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1:a generationen)

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel Apple Watch för inköp och betalningar:

Mac

Mac-modeller med Touch ID

Mac-modeller lanserade 2012 eller senare med en iPhone eller Apple Watch med Apple Pay aktiverat

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel Mac för betalningar på webben i Safari2 och i Företagschatt.6

1. Du behöver en iPhone 8 eller senare, eller en Apple Watch Series 3 eller senare för att använda Apple Pay till butiksköp i Japan. Du kan även använda en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2 som är köpt i Japan. Läs om hur du avgör om din enhet är köpt i Japan.
  2. I Kina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.
  3. Inte alla iPhone- och Apple Watch-modeller är kompatibla med kollektivtrafiken i Japan och i Beijing och Shanghai i Kina.
  4. Endast i USA. Tjänsterna för att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och Apple Pay Cash tillhandahålls av Green Dot Bank som är medlem i FDIC. Läs mer om villkoren.
  5. Det är inte alla Apple Watch-modeller som är kompatibla med student-ID-kort i USA.
  6. Företagschatt är för närvarande en betaversion som endast är tillgänglig i USA.