Apple Pay är kompatibelt med dessa enheter

Läs om vilka iPhone-, iPad-, Apple Watch- och Mac-modeller som är kompatibla med Apple Pay och var du kan använda dem för inköp och betalningar.

iPhone

iPhone X

iPhone 6s

iPhone 8

iPhone 6s Plus

iPhone 8 Plus

iPhone 6

iPhone 7

iPhone 6 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone SE

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel iPhone för inköp och betalningar:

iPad

iPad (6:e generationen) iPad Air 2
iPad Pro iPad mini 4
iPad (5:e generationen)

iPad mini 3

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel iPad för inköp och betalningar:

Apple Watch

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1:a generationen)

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel Apple Watch för inköp och betalningar:

Mac

MacBook Pro med Touch ID

En Mac-modell som lanserats 2012 eller senare med en iPhone eller Apple Watch med Apple Pay aktiverat

Du kan använda Apple Pay med en kompatibel Mac för betalningar på webben i Safari1 och i Företagschatt.4

1. I Kina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.
  2. Inte alla iPhone- och Apple Watch-modeller är kompatibla med kollektivtrafiken i Japan och i Beijing och Shanghai i Kina.
  3. Endast i USA. Tjänsterna för att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och Apple Pay Cash tillhandahålls av Green Dot Bank som är medlem i FDIC. Läs mer om villkoren.
  4. Företagschatt är för närvarande en betaversion som endast är tillgänglig i USA.