Om du ser grön pixelering när du spelar upp videoinnehåll som du har köpt från iTunes Store

Uppdatera eller uppgradera macOS.

Du kan se grön pixelering eller bildförvrängning när du spelar upp videoinnehåll som du har köpt från iTunes Store på din Mac om du:

• Installerade macOS High Sierra på en volym och startade från en annan volym som använder en tidigare version av macOS, eller
  • Installerade macOS High Sierra på din dator och installerade sedan om OS X Yosemite eller tidigare.

Fortsätt nedan för att lösa problemet.

Lös problemet

Om du använder macOS High Sierra, Sierra eller OS X El Capitan installerar du alla tillgängliga uppdateringar för det operativsystemet.

Om du använder OS X Yosemite eller tidigare läser du hur du uppgraderar till macOS High Sierra via App Store på din Mac.

Mer hjälp

Kontakta Apple-supporten eller använd reportaproblem.apple.com om stegen ovan inte löste ditt problem med uppspelning.

Läs mer om att hämta och se på HD-video.