iMac Pro: energiförbrukning och värmeeffekt

Läs mer om energiförbrukningen och värmeeffekten (BTU) för iMac Pro (2017).

iMac Pro (2017)
27-tums Retina 5K-skärm, 2,3 GHz Intel Xeon W-processor, 128 GB 2666MHz DDR4 ECC-minne, 4TB solid state-hårddisk (SSD), Radeon Pro Vega 64-grafikprocessor med 16GB HBM2-minne
Energiförbrukning (230 V/50 Hz)  Värmeeffekt
Overksam Processorns maxnivå Overksam Processorns maxnivå
64W 370W 218 BTU/h 1 262 BTU/h

Anmärkningar

• Energiförbrukningen (watt) mäts från vägguttaget och inkluderar all kraftförsörjning och alla systemförluster. Någon ytterligare korrigering är inte nödvändig.
  • Processorns maxnivå definieras genom körning av ett beräkningsintensivt testprogram som maximerar processoranvändningen och därmed energiförbrukningen.
  • Mätningarna har gjorts i en miljö med temperaturen 23 grader. En högre temperatur kräver att fläktarna körs snabbare, vilket ökar energiförbrukningen. Vid 35 grader ökar energiförbrukningen med 50 W.