Minnesspecifikationer för iMac Pro

Läs om vilka typer av RAM-minne och grafikminne (VRAM) som används i iMac Pro (2017).

iMac Pro-modell

Max. DRAM

Installerbar plats för användare

Installerbar plats för AASP:er

Video/VRAM

iMac Pro (2017)

256 GB

Ingen

2666MHz DDR4 ECC

8 GB eller 16 GB HBM2

Minnet i iMac Pro (2017) är inte åtkomligt för användaren. Om minnet i din iMac Pro behöver bytas ut kontaktar du en Apple Store eller en auktoriserad Apple-servicepartner. Om du vill uppgradera minnet i din iMac Pro kan en auktoriserad Apple-servicepartner hjälpa till. Innan du bokar en tid ska du bekräfta att den specifika butiken eller servicepartnern som du kontaktar erbjuder minnesuppgraderingar och uppdaterar din Mac till den senaste versionen av macOS.