Minnesspecifikationer för iMac Pro

Läs om vilka typer av RAM-minne och grafikminne (VRAM) som används i iMac Pro (2017).

iMac Pro-modell Max. DRAM Användar-
installerbar
plats
AASP-
installerbar
plats
Video/
VRAM
iMac Pro (2017) 128 GB Ingen 2666MHz DDR4 ECC 8 GB eller 16 GB HBM2

Minnet i iMac Pro (2017) är inte åtkomligt för användaren. Om minnet i din iMac Pro behöver bytas ut kontaktar du en Apple Store eller en auktoriserad Apple-servicepartner. Om du vill uppgradera minnet i din iMac Pro kan en auktoriserad Apple-servicepartner hjälpa till. Innan du bokar en tid ska du bekräfta att den specifika butiken eller servicepartnern som du kontaktar erbjuder minnesuppgraderingar.