Om macOS High Sierra 10.13.3-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

macOS High Sierra 10.13.3-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet och säkerhet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Löser ett problem som kunde göra att konversationer i Meddelanden tillfälligt visades i fel ordning
  • Löser ett problem som kunde göra att din Mac slutade svara när den anslöt till en SMB-server

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.