Ansluta flera skärmar till din iMac Pro

Med fyra inbyggda Thunderbolt 3-portar har iMac Pro stöd för upp till fyra 4K-skärmar eller upp till två 5K-skärmar.

Du kan ansluta så många som fyra bildskärmar i dessa konfigurationer:

• Två 5K-skärmar med en upplösning upp till 5120 x 2880 vid 60 Hz
  • Fyra 4K-skärmar med SST med en upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz
  • Två 4K-skärmar med MST med en högsta upplösning på 4096 x 2304 vid 60 Hz
  • En 5K-skärm på 5120 x 2880 vid 60 Hz och upp till tre 4K-skärmar med SST vid 4096 x 2304 vid 60 Hz*

Du kan ansluta LG UltraFine 4K-skärmar och LG UltraFine 5K-skärmar i dessa konfigurationer:

• Två LG UltraFine 5K-skärmar konfigurerade som dubbellänkade SST med 5120 x 2880 10 bpc vid 60 Hz
  • Fyra LG UltraFine 4K-skärmar konfigurerade som SST med 4096 x 2304 8 bpc vid 60 Hz
  • En LG UltraFine 5K-skärm ansluten till port 1 eller 2 och två LG UltraFine 4K-skärmar anslutna till port 3 och 4 (se bilden i nästa avsnitt)

*Anslut 5K-skärmen sist.

Ansluta till Thunderbolt-portar på olika bussar

Anslut dina bildskärmar till Thunderbolt-portar på iMac Pro. Använd olika Thunderbolt-bussar när det är möjligt (se bilden). Anslut inte mer än två bildskärmar till en enskild buss. Om du ansluter en 5K- eller MST 4K-skärm behöver du använda olika bussar för dessa skärmar.

Diagram av portarna på en iMac Pro och vilka bussar de tillhör.

När du startar din iMac Pro lyser den inbyggda bildskärmen upp. Övriga anslutna bildskärmar visar en bild när din Mac har startat. Om en eller flera skärmar inte visar en bild efter start kontrollerar du att dina bildskärmar och andra skärmadaptrar är korrekt anslutna.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.