Hitta serienumret för din HomePod eller HomePod mini.

Du kan behöva din HomePods serienummer när du registrerar din HomePod eller HomePod mini, eller om du behöver support.

Titta undertill på din HomePod

Kolla i Hem-appen

Kontrollera iCloud-inställningar

Titta undertill på din HomePod

Serienumret finns på undersidan av din HomePod eller HomePod mini-högtalare.

homepod-new-homepod-mini-tech-spec-serial-number

Kolla i Hem-appen

1. Öppna appen Hem på din iPhone, iPad eller Mac.1

2. Tryck eller klicka på din HomePod och tryck eller klicka sedan på knappen Inställningarknappen Inställningar.

3. Rulla ned för att hitta serienumret.

ios-17-iphone-14-pro-home-homepod-settings-serial

Om du har två HomePod-högtalare inställda som ett stereopar öppnar du appen Hem, trycker eller klickar på ditt HomePod-stereopar och trycker eller klickar sedan på knappen Inställningarknappen Inställningar. Välj Högtalare och välj sedan varje HomePod för att hitta serienumret.

Kolla i iCloud-inställningarna

1. Gå till Inställningar > [Ditt namn] på din iPhone eller iPad.2

2. Rulla nedåt och tryck på HomePod för att hitta serienumret.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-devices-homepod-serial
  1. Om du vill använda appen Hem på en Mac uppdaterar du din Mac till macOS Mojave eller senare.

2. Kontrollera att din iPhone eller iPad är inloggad på iCloud med samma Apple-ID som du använde när du ställde in din HomePod eller HomePod mini.