Reparera fildelning efter Säkerhetsuppdatering 2017-001 för macOS High Sierra 10.13.1

Om fildelning inte fungerar när du har installerat Säkerhetsuppdatering 2017-001 följer du dessa steg.

Om du har problem med autentisering eller anslutning till fildelningar på din Mac efter installation av Säkerhetsuppdatering 2017-001 för macOS High Sierra 10.13.1 följer du dessa steg för att reparera fildelning:

1. Öppna Terminal-programmet, som finns i mappen Verktygsprogram i mappen Program.
  2. Skriv sudo /usr/libexec/configureLocalKDC och tryck på Retur.
  3. Ange ditt administratörslösenord och tryck på returtangenten.
  4. Stäng Terminal-programmet.