Om Selfie Scenes (Selfie-scener) inte roterar i Clips på iPhone X

Uppdatera till den senaste versionen av Clips.

Selfie Scenes (Selfie-scener) på iPhone X gör Clips ännu roligare eftersom du kan använda TrueDepth-kameran för att placera dig i vackra animerade bakgrunder. Varje scen är en upplevelse helt i 360-grader, så allt eftersom du flyttar din iPhone X omringar scenen dig från alla vinklar.

Om du märker att scenen inte roterar när du rör dig ska du se till att du har den senaste versionen av Clips: Öppna App Store på din iPhone och tryck på Uppdateringar. Om en ny version av Clips är tillgänglig trycker du Uppdatera för att hämta och installera den.

Nu går du tillbaka till Clips och provar din Selfie-scen igen.