Om låtar saknas efter uppgradering av GarageBand

När du har uppgraderat GarageBand för iOS 2.3 på iPhone eller iPad kan det hända att du inte hittar låtarna som är sparade på din enhet.

Om du hade över 100 låtar sparade lokalt på din iOS-enhet kan det hända att du inte ser dem efter uppgradering till GarageBand för iOS 2.3. Projekten är inte raderade och kan återskapas. Du löser problemet genom att uppgradera till GarageBand för iOS 2.3.1.

Så här uppdaterar du appen:

1. Se till att du använder den senaste versionen av iOS.
  2. Öppna App Store och tryck på Uppdateringar.
  3. Om det finns uppdateringar trycker du på Uppdatera alla.
  4. Om det behövs anger du lösenordet till ditt Apple-ID.

När du har uppgraderat GarageBand trycker du på Bläddra i bläddraren Mina låtar eller i appen Filer (du kan behöva trycka mer än en gång). Tryck därefter på På min [enhet] i menyn Bläddra. Tryck på mappen GarageBand för att se låtarna som är sparade på din enhet.