Om macOS High Sierra 10.13.2-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

macOS High Sierra 10.13.2-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, säkerhet och kompatibilitet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar kompatibiliteten med vissa USB-ljudenheter från tredje part.
  • Förbättrar VoiceOver-navigering vid förhandsvisning av PDF-dokument i Förhandsvisning.
  • Förbättrar kompatibiliteten för braille-skärmar med Mail.

Företagsinnehåll:

• Förbättrade prestanda vid användning av lagrade referenser i nyckelringen för åtkomst till SharePoint-webbplatser som använder NTLM-autentisering.
  • Löser ett problem som förhindrade Mac App Store och andra processer anropade av startdaemonerna från att fungera i nätverk som använder proxyinformation som definierats i en PAC-fil.
  • Om du ändrar ditt användarlösenord för Active Directory utanför inställningarna för Användare och grupper kan det nya lösenordet sedan användas för att låsa upp din FileVault-volym (tidigare kunde endast det gamla lösenordet låsa upp volymen).
  • Förbättrar kompatibiliteten med SMB-hemkataloger när delningspunkten innehåller ett dollartecken i namnet.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Publiceringsdatum:Thu Dec 14 07:17:28 GMT 2017