Om macOS High Sierra 10.13.1-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

macOS High Sierra 10.13.1-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, säkerhet och kompatibilitet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Lägger till stöd för 70 nya emoji, inklusive matsorter, djur, mytiska varelser, klädalternativ, mer uttrycksfulla leende ansikten, könsneutrala figurer och mycket mer.
  • Löser ett problem där Bluetooth verkar vara otillgängligt under Apple Pay-transaktioner.
  • Förbättrar tillförlitligheten i meddelandesynkroniseringen för Microsoft Exchange i Mail.
  • Löser ett problem där Spotlight inte accepterar inmatning via tangentbordet.

Företagsinnehåll:

• Förbättrar tillförlitligheten vid SMB-utskrift.
  • Gör inställningar för Touch ID tillgängliga medan du är inloggad som ett mobilt konto på MacBook Pro med Touch Bar.
  • Lägger till stöd för att låsa upp en FileVault-krypterad APFS-volym med en nyckelringsfil för återställning. Du hittar mer information genom att mata in man diskutil i Terminal.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.