Gömma och visa musik, videor, tv-program, ljudböcker och böcker

Du kan gömma och visa objekt du har köpt på en Mac eller pc med iTunes eller Apple Books.

När du gömmer dina köp göms de på alla enheter som är inloggade med samma Apple-ID och från medlemmar i din Familjedelningsgrupp. Om du hämtar en låt, ett album, en video, ett tv-program eller en bok på en annan enhet, kommer den inte att tas bort från enheten om du gömmer köpet. Läs om hur du raderar musik, filmer och tv-program från din enhet.

Du kan också gömma och hämta appar på nytt på din iOS-enhet eller gömma och visa appar i App Store på en Mac.

Musik, filmer, tv-program och ljudböcker

Du kan gömma och visa musik, filmer, tv-program och ljudböcker i iTunes på din Mac eller pc. När du gömmer ett objekt i iTunes göms dina köp automatiskt i apparna Musik, TV, Videor och iTunes på dina andra enheter.

Gömma objekt i iTunes

1. Öppna iTunes. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
    Om du använder Familjedelning väljer du Konto > Familjens inköp.
    Menyn Konto i iTunes, med Köpt valt.
  3. Beroende på vad du vill gömma klickar du på Musik, Filmer, tv-program eller Ljudböcker högst upp i fönstret och klicka sedan på Alla. Alla dina köpta objekt visas.
  4. Rulla och leta upp det objekt som du vill gömma. Håll markören över objektet och leta efter x-symbolen knappen Stäng i det övre vänstra hörnet. Klicka på symbolen knappen Stäng så göms objektet.
    Sidan Köpt med en x-symbol bredvid en video.

Första gången du gömmer ett köp behöver du bekräfta att du vill gömma det. Det meddelandet kanske inte visas nästa gång du gömmer ett köp.

Ett meddelande med frågan Är du säker på att du vill gömma köpet?

Visa objekt i iTunes

Om du vill öppna iTunes och logga in på sidan Kontoinformation klickar du på länken: Visa mitt konto. Eller följ dessa steg:

1. Öppna iTunes. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  2. Välj Konto > Visa mitt konto i menyraden högst upp på datorskärmen, eller högst upp i iTunes-fönstret.
    Menyn Konto i iTunes där Visa mitt konto är valt.
  3. Logga in med ditt Apple-ID och klicka sedan på Visa konto.
  4. Bläddra till avsnittet iTunes-molnet på sidan Kontoinformation. Klicka på Hantera till höger om Gömda köp.
    Kontoinformationssidan i iTunes.
  5. Beroende på vad du vill gömma klickar du på Musik, Filmer, TV-program eller ljudböcker högst upp i fönstret.
  6. Leta reda på objektet som du vill visa och klicka sedan på Visa.

Böcker

Du kan gömma och visa böcker i appen Böcker på din iPhone, iPad eller iPod touch. När du gömmer objektet i appen Böcker göms objektet automatiskt i appen Böcker på dina andra enheter.

Du kan också gömma böcker i appen Böcker på en Mac. Klicka på Bokhandel, klicka på Köpt i Snabblänkar till höger och klicka på X-symbolen som visas när du håller muspekaren över en bok. Klicka på Butik > Visa mitt Apple-ID, rulla till Gömda köp och klicka på Hantera för att visa gömda böcker på en Mac.

iPhone med menyn som visas när du väljer ett objekt i ditt bibliotek i appen Böcker.

Gömma böcker

1. Öppna appen Böcker och tryck på Bibliotek.
  2. Tryck på symbolen knappen fler alternativ under boken som du vill gömma. Om boken är en del av en serie trycker du på serien, väljer en individuell bok och trycker sedan på knappen fler alternativ
  3. Tryck på Ta bort.
  4. Tryck på Göm bok.

Om Göm bok inte visas kanske du kan trycka på Ta bort hämtning för att ta bort hämtningen från din enhet eller Radera överallt för att ta bort boken från iCloud och alla dina enheter.

iPhone som visar kontosidan med Hantera gömda köp markerat.

Visa böcker

1. Öppna appen Böcker och tryck på Läser just nu.
  2. Tryck på knappen Mitt konto eller på din bild. Tryck sedan på Hantera gömda köp. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  3. Hitta det objekt du vill visa och tryck sedan på Visa bredvid objektet.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.