Om GarageBand för iOS inte öppnas efter att du uppdaterat till iOS 11

Om GarageBand inte öppnas efter att du har uppdaterat din iPhone, iPad eller iPod touch till iOS 11 stänger du av iCloud för GarageBand på din enhet.

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] och tryck på iCloud.
  2. Stäng av GarageBand under Appar som använder iCloud. Du kommer inte åt GarageBand-låtar som sparatsi iCloud Drive innan det här problemet har lösts, men de tas inte bort från iCloud. Nya låtar sparas på din enhet.

Apple känner till problemet och undersöker möjliga lösningar.