Om media inte visas som förväntat i iMovie för macOS

Om media inte visas som förväntat i iMovie kan ditt projekt innehålla media i ett format som inte stöds. Uppgradera din Mac till macOS High Sierra och uppdatera till iMovie 10.1.7 för att lägga till stöd för fler format.

Om du inte kan lägga till bilder eller videor från ditt iCloud-bildbibliotek i ett iMovie-projekt, om klipp i mediebiblioteket eller projektet är gråtonade eller om videon inte går att spela upp , uppgraderar du Mac-datorn till macOS High Sierra. När du har uppgraderat till macOS High Sierra uppdaterar du iMovie med appen App Store på din Mac.