Få notiser från Apple Music

Du kan få notiser när dina favoritartister släpper ny musik eller när vänner börjar följa dig i Apple Music.

Apple Music skickar notiser till din iPhone, iPad eller iPod touch så snart din favoritartist släpper ny musik, när nya serier som du gillar blir tillgängliga, eller när vänner börjar följa dig.

Läs om hur du använder notiser på din iOS-enhet.

Se vad dina vänner lyssnar på.

Stäng av notiser från Apple Music

Om du inte vill få notiser från Apple Music på din enhet, kan du stänga av dem:

1. Öppna appen Musik.
  2. Tryck på För dig, därefter på den rosa cirkeln med en rosa person på vit bakgrund eller din bild.
  3. Rulla längst ned på din profilsida och tryck på Visa konto > Notiser. Om du inte har skapat en profil på Apple Music, tryck på Notiser.
  4. Stäng av Vänner för att sluta få notiser när vänner börjar följa dig. Stäng av Artister och spelningar för att sluta få notiser från artister och om program som du följer.