Få notiser från Apple Music

Du kan få notiser när dina favoritartister släpper ny musik eller när vänner börjar följa dig i Apple Music.

Apple Music skickar notiser till din enhet så snart din favoritartist släpper ny musik, när nya intressanta program blir tillgängliga eller när en vän börjar följa dig.

Om du inte vill få notiser från Apple Music på din enhet kan du stänga av dem.

Stäng av notiser från Apple Music på din iOS-enhet

En iPhone X som visar skärmen Kontoinställningar i appen Musik. Vänaktivitet och Artister och spelningar är inaktiverade.

1. Öppna appen Musik.
  2. Tryck på För dig och tryck sedan på din bild eller symbolen Mitt konto längst upp till höger.
  3. Under Notiser stänger du av Vänaktivitet för att sluta få notiser när vänner börjar följa dig. Stäng av Artister och spelningar för att sluta få notiser från dina favoritartister och program.

Stäng av notiser från Apple Music på din Android-enhet

En Android-telefon som visar inställningar för Notiser i Apple Music.

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Tryck på Bibliotek, För dig, Bläddra eller Radio längst ned på skärmen.
  3. Tryck på menyknappen knappen Sorteringsalternativ och tryck sedan på Konto.
  4. Tryck på Hantera notiser under Notiser.
  5. Stäng av Vänner för att sluta få notiser när vänner börjar följa dig. Stäng av Artister och spelningar för att sluta få notiser från dina favoritartister och program.