Om du inte kan uppdatera till Klassrum 2.1 på en iPad med iOS 11

Läs vad du kan göra om din installation av Klassrum 2.1 inte börjat och den tidigare versionen är kvar på din iPad.

Om uppdateringen inte börjar startar du om din iPad. Installationen ska starta automatiskt inom ett par sekunder. Det här problemet kan uppstå när du använder App Store, Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM) för att uppdatera.