Om media inte visas som förväntat i iMovie för iOS

Om media inte visas som förväntat i iMovie kan ditt projekt innehålla media i ett format som inte stöds. Genom att uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch till iOS 11 får du stöd för fler format.

Uppdatera enheten till iOS 11 om du inte kan lägga till bilder eller videor från ditt iCloud-bildbibliotek i ett iMovie-projekt, om klipp i mediebiblioteket eller projektet är gråtonade eller om videon inte går att spela upp.

Om klippen i ett projekt eller projektminiatyrerna fortfarande är gråtonade efter uppdateringen kan du åtgärda det genom att göra en ändring i projektet. Du kan till exempel trycka och hålla ned på ett drabbat klipp i projektet och sedan släppa det, så löses problemet.