Se var du kan använda Apple Pay

Du kan använda Apple Pay i butiker, i appar, på webben i Safari, i kollektivtrafiken i vissa länder och regioner och i Företagschatt.1

I butiker

Du kan använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.2 Eller sök efter Apple Pay i Kartor för att se butiker i närheten som tar emot Apple Pay.

Apple Pay och symboler för kontaktfria kort

I Kina – fastlandet kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.2

Apple Pay-symboler

I Japan kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.#notes2

Apple Pay-symboler i Japan

I appar och på webben i Safari

Använd Apple Pay överallt där du ser den här knappen eller om Apple Pay anges som en betalningsmetod. Du ser kanske även Donera med Apple Pay eller Köp med Apple Pay.

Apple Pay-symbol

1. I Kina – fastlandet kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.
  2. Vissa butiker har den här symbolen på sina kortläsare och säljterminaler, men de kanske inte har konfigurerats för att godkänna kontaktfri betalning, till exempel Apple Pay. Om du inte kan använda Apple Pay i en butik som visar symbolen för kontaktfri betalning kan du meddela oss om det.