Se var du kan använda Apple Pay

Du kan använda Apple Pay i butiker, i appar, på webben i Safari, i kollektivtrafiken i vissa länder och regioner och i Företagschatt i USA.1

I butiker

Du kan använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.2 Eller sök efter Apple Pay i Kartor för att se butiker i närheten som tar emot Apple Pay.

I Kina kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.2

I Japan kan du använda Apple Pay överallt där du ser dessa symboler.2

I appar och på webben med Safari

Använd Apple Pay överallt där du ser en av dessa knappar eller om Apple Pay anges som en betalningsmetod.

1. I Kina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.
  2. Vissa butiker har den här symbolen på sina kortläsare och säljterminaler, men de kanske inte har konfigurerats för att godkänna kontaktfri betalning, till exempel Apple Pay. Om du inte kan använda Apple Pay i en butik som visar symbolen för kontaktfri betalning kan du meddela oss om det.