Ändringar i nya iTunes

Läs om ändringar i Appar, iTunes U, internetradio med mera.

Nya iTunes fokuserar på musik, filmer, tv-serier, podcaster och ljudböcker. Appar för iPhone, iPad och iPod touch är nu endast tillgängliga i nya App Store för iOS. Och nya App Store gör det enkelt att hämta, uppdatera och hämta om appar – helt utan en Mac-dator eller pc.

Du hittar dessa ändringar i nya iTunes:

Hantera medier, filer och annat innehåll på din iOS-enhet

Anslut din iOS-enhet till datorn med en USB-kabel för att synkronisera musik, filmer, tv-serier och ljudböcker med iTunes. Du kan även säkerhetskopiera din enhet med iTunes.

Om du vill kopiera filer mellan datorn och apparna på din iOS-enhet använder du Fildelning.

Du hittar iOS-appar, -ringsignaler och -böcker (endast Windows) som du redan har hämtat i mappen iTunes Media.

Om du har en iOS-app, -ringsignal eller -bok som inte längre är tillgänglig för att hämta om kan du flytta innehållet till din iOS-enhet när den är ansluten till en dator med en USB-kabel.