Länder och regioner som har stöd för Apple Pay

Apple Pay erbjuder ett enkelt, säkert och privat sätt att betala på iPhone, iPad, Apple Watch och Mac.

Apple Pay kan användas när du ser dessa symboler och märken i butiker, appar och online i Safari. Du kan lägga till ditt kreditkort, betalkort eller förbetalda kort från banker och kortutfärdare som deltar i dessa länder och regioner:

Asien och Stillahavsområdet

Australien

Kina*

Hongkong

Japan

Nya Zeeland

Singapore

Taiwan

Läs om banker och kortutfärdare i Stillahavsområdet som deltar.

* I Kina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.

Europa

Danmark

Finland

Frankrike

Guernsey

Irland

Isle of Man

Italien

Jersey

Monaco

Norge

Polen

Ryssland

San Marino

Spanien

Sverige

Schweiz

Ukraina

Storbritannien

Vatikanstaten

Latinamerika och Västindien

Brasilien

Mellanöstern

Förenade Arabemiraten

Nordamerika

Kanada

USA

Läs om banker i Nordamerika som deltar.

Att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och kortet för Apple Pay Cash är tjänster som endast är tillgängliga i USA. Tjänsterna tillhandahålls av Green Dot Bank, medlem i FDIC.

Företagschatt är för närvarande i beta och blir tillgängligt för företag enligt ett rullande schema. Företagschatt är endast tillgängligt i USA.