Länder och regioner som har stöd för Apple Pay

Apple Pay erbjuder ett enkelt, säkert och privat sätt att betala på iPhone, iPad, Apple Watch och Mac.

Apple Pay kan användas när du ser dessa symboler och märken i butiker, appar och online i Safari. Du kan lägga till ditt kreditkort, betalkort eller förbetalda kort från banker och kortutfärdare som deltar i dessa länder och regioner:

Asien och Stillahavsområdet

Australien

Kina, fastlandet*

Hongkong

Japan

Kazakstan

Nya Zeeland

Singapore

Taiwan

Läs om banker och kortutfärdare i Stillahavsområdet som deltar.

* I Fastlandskina, kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds och som har iOS 11.2 eller senare.

Europa

Österrike

Belgien

Tjeckien

Danmark

Finland

Frankrike

Tyskland

Grönland

Guernsey

Ungern

Island

Irland

Isle of Man

Italien

Jersey

Luxemburg

Monaco

Nederländerna

Norge

Polen

Ryssland

San Marino

Spanien

Sverige

Schweiz

Ukraina

Storbritannien

Vatikanstaten

Latinamerika och Västindien

Brasilien

Mellanöstern

Saudiarabien

Förenade Arabemiraten

Nordamerika

Kanada

USA

Läs om banker i Nordamerika som deltar.

Att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och kortet för Apple Cash är tjänster som endast är tillgängliga i USA. Tjänsterna tillhandahålls av Green Dot Bank, medlem i FDIC.

Företagschatt är för närvarande i beta. I vissa länder blir Företagschatt tillgängligt för företag enligt ett rullande schema.