Länder och regioner som har stöd för Apple Pay

Apple Pay erbjuder ett enkelt, säkert och privat sätt att betala på iPhone, iPad, Apple Watch och Mac.

Apple Pay kan användas när du ser dessa symboler och märken i butiker, appar och online i Safari. Du kan lägga till ditt kreditkort, betalkort eller förbetalda kort från banker och kortutfärdare som deltar i dessa länder och regioner:

Asien och Stillahavsområdet

Australien

Kina, fastlandet*

Hongkong

Japan

Kazakstan

Macao

Nya Zeeland

Singapore

Taiwan

Läs om banker och kortutfärdare i Stillahavsområdet som deltar.

* I Fastlandskina kan du endast använda Apple Pay på webben i Safari på iPhone- och iPad-enheter som stöds med iOS 11.2 eller senare.

Europa

Österrike

Vitryssland

Belgien

Bulgarien

Kroatien

Cypern

Tjeckien

Danmark

Estland

Färöarna

Finland

Frankrike

Georgien

Tyskland

Grekland

Grönland

Guernsey

Ungern

Island

Irland

Isle of Man

Italien

Jersey

Lettland

Liechtenstein

Litauen

Luxemburg

Malta

Monaco

Nederländerna

Norge

Polen

Portugal

Rumänien

Ryssland

San Marino

Slovakien

Slovenien

Spanien

Sverige

Schweiz

Ukraina

Storbritannien

Vatikanstaten

Latinamerika och Västindien

Brasilien

Mellanöstern

Saudiarabien

Förenade Arabemiraten

Nordamerika

Kanada

USA

Läs om banker i Nordamerika som deltar.

Att skicka och ta emot pengar med Apple Pay och Apple Cash-kortet är tjänster som endast är tillgängliga i USA. Tjänsterna tillhandahålls av Green Dot Bank, medlem i FDIC.

Apple Card är bara tillgängligt i USA. Apple Card utfärdas av Salt Lake City-filialen av Goldman Sachs Bank USA.

Företagschatt är för närvarande i beta. I vissa länder blir Företagschatt tillgängligt för företag enligt ett rullande schema.