Använda signaler på din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs mer om hur du ändrar ljudet du hör när du får ett samtal, SMS, mejl eller annan notis på din iPhone, iPad eller iPod touch. Välj från en mängd olika inbyggda ljud eller köp ringsignaler från iTunes Store.

Så här ändrar du din ringsignal

1. Gå till Inställningar > Ljud och haptik.
  2. Tryck på det ljud som du vill ändra i avsnittet för Ljud och vibreringsmönster.
  3. Tryck på ringsignalen eller notisljudet för att spela upp det och ställa in det som nytt ljud.

Ställa in en ring- eller SMS-signal för en kontakt

1. Öppna appen Kontakter och tryck på personens namn.
  2. Tryck Ändra i det övre högra hörnet på en persons kontaktkort.
  3. Tryck på Ringsignal eller SMS-signal och välj ett nytt ljud.

Köpa ringsignaler från iTunes Store

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. Tryck på  Mer.
  3. Tryck på Signaler.
  4. Hitta en ringsignal som du vill köpa och tryck sedan på priset.
  5. Välj ett alternativ för att ställa in ringsignalen automatiskt. Eller tryck Klar för att bestämma senare.
  6. Du kan behöva ange ditt Apple-ID-lösenord för att slutföra ditt köp.

Tillgängligheten i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Ladda ner ringsignaler du har köpt med ditt Apple-ID

1. Gå till Inställningar > Ljud och haptik.
  2. Klicka på valfritt ljud under ljud och vibrationsmönster.
  3. Klicka på Hämta alla köpta signaler. Det här alternativet kanske inte visas om du redan har hämtat alla signaler som du köpt eller om du inte har köpt några signaler.

Eventuellt kan du inte hämta om vissa redan köpta signaler.

Använd en anpassad ringsignal

Om du har skapat en anpassad ringsignal i en app, till exempel GarageBand, kan du synkronisera den till din iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes för Windows eller Finder på Mac.

1. Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till datorn.
  2. På en pc öppnar du iTunes för Windows. På en Mac öppnar du Finder.
  3. Dra och släpp ringsignalen till din enhet.