Använda signaler på din iPhone, iPad eller iPod touch

Anpassa din ringsignal, SMS-signal, signal för nytt brev med mera.

På din iPhone, iPad eller iPod touch kan du välja vilket ljud som ska spelas upp när du får ett SMS, skickar ett e-postmeddelande, får en kalenderavisering med mera. Enheten levereras med olika ringsignaler, men du kan också köpa ringsignaler från iTunes Store. Öppna bara iTunes Store-appen och tryck på  Mer och därefter på Signaler. Bläddra bland ringsignaler från dina favoritfilmer och TV-program eller från musikgenrer som blues eller pop.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

En iPhone X som öppnat sidan Ljud & beröring i appen Inställningar.

Så här ändrar du din ringsignal

1. Gå till Inställningar > Ljud och haptik.
  2. Leta upp avsnittet för Ljud och vibreringsmönster och tryck på det ljud som du vill ändra.
  3. Tryck på ringsignalens eller notisljudets namn för att spela upp det och ställa in det som nytt ljud.

Du kan även ställa in en ringsignal eller SMS-signal för en specifik person. I appen Kontakter, hitta och tryck på personens namn och tryck sedan på Redigera i det övre högra hörnet. Tryck på Ringsignal eller SMS-signal och välj ett nytt ljud.

Hämta signaler igen som du köpte med ditt Apple-ID

1. Gå till Inställningar > Ljud och haptik.
  2. Klicka på valfritt ljud under ljud och vibrationsmönster.
  3. Klicka på Hämta alla köpta signaler. Det här alternativet kanske inte visas om du redan har hämtat alla signaler som du köpt eller om du inte har köpt några signaler.

Eventuellt kan du inte hämta om vissa redan köpta signaler.

Använd anpassade ringsignaler