Använda signaler på din iPhone, iPad eller iPod touch

Anpassa din ringsignal, SMS-signal, signal för nytt brev med mera.

Det finns en mängd ljud tillgängliga i iPhone, iPad och iPod touch, men du kan även köpa ringsignaler och andra signaler från iTunes Store. Öppna iTunes Store-appen och tryck på Mer och därefter på Signaler.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Ändra ringsignal

1. På din iOS-enhet går du till Inställningar > Ljud och haptik.
  2. Tryck på det ljud som du vill ändra. Du kan bland annat ändra ringsignal, SMS-signal, signal för nytt röstmeddelande och kalenderpåminnelser.
  3. Tryck på ringsignalens eller notisljudets namn för att spela upp det och ställa in det som nytt ljud.

Du kan även ställa in en ringsignal eller SMS-signal för en specifik kontakt. Leta upp personen i appen Kontakter och tryck sedan på Ändra längst upp till höger. Tryck på Ringsignal eller SMS-signal och välj ett nytt ljud.

Hämta om redan köpta signaler

Med iOS 11 kan du hämta om redan köpta signaler som du köpt med ditt Apple-ID.

Gå till Inställningar > Ljud och haptik och tryck sedan på valfritt ljud. Tryck på Hämta alla köpta signaler längst upp på sidan för att kontrollera om det finns några redan köpta signaler tillgängliga som inte redan hämtats till din enhet. Om du redan har hämtat om köpta signaler eller om du inte har köpt några signaler kanske det här alternativet inte visas.

Eventuellt kan du inte hämta om vissa redan köpta signaler.

Flytta anpassade ringsignaler från iTunes till din iOS-enhet

Om du har en anpassad ringsignal eller signal i iTunes på din Mac eller pc som du vill flytta till din iOS-enhet, kan du manuellt lägga till den till din enhet med hjälp av iTunes.

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. På datorn letar du upp den ringsignal eller signal som du vill lägga till på enheten. Om ringsignalen eller signalen tidigare har visats i ditt iTunes-bibliotek kan du hitta den i mapparna Signaler eller Ringsignaler i mappen iTunes Media. Om du skapade en ringsignal i GarageBand på Mac och sedan delade den till iTunes så kanske den finns i mappen Import.
  4. Välj signalen du vill lägga till i din enhet och kopiera den. (Du kan använda ett kortkommandon.)
  5. Gå tillbaka till iTunes och gå till fliken Bibliotek under Musik.
  6. Klicka på din enhet i vänster sidofält och klicka sedan på Signaler.
  7. Klistra in din signal. (Du kan använda ett kortkommandon.)

Du kan också dra och släppa dina signalfiler på namnet på din iOS-enhet i vänster sidofält i iTunes.

Använda iTunes för att radera signaler som du manuellt har lagt till i din iOS-enhet

Du kan radera anpassade signaler som du manuellt har lagt till i din iOS-enhet med hjälp av iTunes.

1. Anslut enheten till datorn.
  2. Öppna iTunes. Kontrollera att du har den senaste versionen.
  3. Klicka på Signaler under namnet på din enhet, i det vänstra sidofältet i iTunes.
  4. Kontrollklicka eller högerklicka på signalen som du vill radera och klicka sedan på radera signal.

Du kanske måste inaktivera Hantera musik och videor manuellt om alternativet för att radera signal inte visas:

1. Klicka på enhetssymbolen längst upp till höger i iTunes .
  2. Rulla till avsnittet Alternativ och avmarkera rutan bredvid Hantera musik och videor manuellt. Klicka sedan på klar.

Ett meddelande kan visas om att din enhet är synkroniserad med ett annat bibliotek. Det betyder att du tidigare har använt en annan dator för att synkronisera din enhet och att iTunes inte kan synkronisera utan att först radera och ersätta allt iTunes-innehåll på din enhet.