Om prenumerationen som du vill säga upp inte finns med i listan

Om du försökte säga upp en prenumeration men den inte visas i listan kan du prova det här.

Om prenumerationen som du vill säga upp är en iCloud-lagringsplan

Om prenumerationen inte faktureras via Apple

Hittar du inte din prenumeration när du följer stegen för att säga upp prenumerationen? Du kan ha köpt prenumerationen från ett annat företag.

Leta reda på debiteringen för prenumerationen på ditt bankkontoutdrag. Om det inte står Apple, apple.com/bill eller liknande på kontoutdraget är det inte Apple som tillhandahåller prenumerationen till dig. Om du vill säga upp prenumerationen kontaktar du det företag som du köpte prenumerationen av. På bankkontoutdraget står vanligtvis företagets namn, till exempel Hulu, Pandora, YouTube, Amazon, HBO och så vidare.

Om du har fler än ett Apple-ID

När du följer stegen för att säga upp din prenumeration visas de prenumerationer som du skaffat dig med ditt Apple-ID. Om du har ett annat Apple-ID, loggar du in med det och försöker sedan att säga upp prenumerationen igen.

Har du glömt ditt Apple-ID?

Om en familjemedlem skaffade prenumerationen

Du kan inte säga upp en familjemedlems prenumeration. Be din familjemedlem att använda sin egen enhet till att säga upp prenumerationen. Om du delar en enhet ber du den familjemedlemmen att logga in med sitt Apple-ID och säga upp prenumerationen.

Om du vill att barnen ska be om tillåtelse innan de köper en prenumeration aktiverar du Be om köp.

Kontakta Apple-supporten

Om du fortfarande inte kan hitta och säga upp prenumerationen kontaktar du Apple-supporten.