Använda Drummer-loopar i GarageBand för Mac

Läs om hur du snabbt kan lägga till trummor till ditt projekt med Drummer-loopar, en typ av Apple Loop som du kan anpassa så det passar din låt.

GarageBand för Mac 10.2 har flera Apple Loops som drivs av Drummer. Lägg snabbt till beats i projektet genom att dra en Drummer-loop från Loopbläddraren till projektet. Välj från flera Drummer-loopar för varje virtuell Drummer-karaktärprofil.

Hitta en Drummer-loop

Om du vill öppna loopbläddraren klickar du på knappen LoopbläddrareNo alt supplied for Image i det övre högra hörnet av GarageBand-fönstret.

Drummer-loopar visas i loopbläddraren med en gul symbolNo alt supplied for Image. Om du endast vill visa Drummer-loopar i Loopbläddraren väljer du Drummer från popupmenyn för Loop Packs överst i Loopbläddraren. Förhandsvisa en loop genom att klicka på den i Loopbläddraren.

Ingen bildtext för denna bild

Lägga till en Drummer-loop i ditt projekt

När du har hittat en Drummer-loop som du gillar drar du den till en tom del i området Spår. GarageBand skapar automatiskt ett nytt Drummer-spår med en region i Drummer-loopen. Alla inställningar i Drummer-redigeraren är konfigurerade för att reproducera ljudet i Drummer-loopen.

Nu kan du redigera spåret precis som med andra Drummer-spår med Drummer-redigeraren. Du kan även skapa dina egna regioner i spåret och redigera dem fritt.

Ingen bildtext för denna bild

Lägg till flera Drummer-loopar

Du kan lägga till flera Drummer-loopar av samma typ (akustiska eller elektroniska) i ett befintligt Drummer-spår. Lägger du till Drummer-loopar från flera Drummer i samma spår kan det göra att loopen låter annorlunda än från förhandsvisningen.

Om du vill lägga till en Drummer-loop av annan typ skapar du ett nytt Drummer-spår genom att dra den till spårområdet. Ett projekt i GarageBand kan ha upp till sex Drummer-spår.