Om macOS Sierra 10.12.6-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.6-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, säkerhet och kompatibilitet, och rekommenderas till alla användare.

Företagsinnehåll:

• Löser ett problem som förhindrar genomförandet av vissa SMB-anslutningar från Finder.
  • Åtgärdar ett problem som gör att Xsan-klienter oväntat startar om när en fil flyttas inom en relationspunkt i ett filsystem av typen Quantum StorNext.
  • Förbättrar stabiliteten för Terminal-appen.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.