Avauktorisera appbehörigheter för tredje part för Apple Music

Du kan ta bort tillgången till ditt konto för en tredjepartsapp i Inställningar på iPhone, iPad eller iPod touch eller i iTunes på din Mac eller Windows.

När du använder appar från tredje part på iPhone, iPad eller iPod touch kan du bli ombedd att bevilja åtkomst till dina personliga data och information. Till exempel kan en del musikappar från tredje part be om åtkomst till ditt Apple Music-medlemskap och mediebibliotek.

Om du inte längre vill att dessa appar ska ha denna åtkomst kan du avauktorisera dem.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iTunes och App Store.
  2. Tryck på ditt Apple-ID.
  3. Tryck på Visa Apple-ID. Du kan bli ombedd att ange ditt lösenord eller använda Touch ID.
  4. Bläddra till avsnittet Appbehörigheter. Tryck på tjänsten som du vill avauktorisera. Om du inte har auktoriserat några appar visas inte avsnittet Appbehörigheter.
  5. Hitta appen från tredje part och svep till vänster på den.
  6. Tryck på Radera.

På Mac eller PC

Om du vill öppna iTunes och logga in på sidan Kontoinformation klickar du på länken: Visa mitt konto. Eller följ dessa steg:

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Visa mitt konto i menyraden högst upp på datorskärmen, eller högst upp i iTunes-fönstret.
  4. Ange lösenordet och tryck sedan på returtangenten på tangentbordet eller klicka på Visa konto.

På sidan Kontoinformation:

1. Bläddra till avsnittet Appbehörigheter. Klicka på Hantera till höger om tjänsten som du vill avauktorisera. Om du inte har auktoriserat några appar visas inte avsnittet Appbehörigheter.
  2. Hitta appen från tredje part och klicka sedan på Ta bort till höger om den.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.