Ersätta en AirPod eller ett laddningsfodral

Om du förlorar eller tappar bort en AirPod eller ett laddningsfodral följer du dessa steg för att ersätta den.

Använd Hitta min AirPod innan du beställer en ersättning

Försök först att hitta den AirPod eller det laddningsfodral som saknas med Hitta min AirPod.

Kan du fortfarande inte hitta den? Chatta eller prata med oss för att beställa en ersättning.

Ställa in din ersatta AirPod eller laddningsfodral

När du får din ersättning följer du dessa steg för att använda dina AirPods igen:

1. Sätt båda AirPods i laddningsfodralet.
  2. Öppna locket och kontrollera statuslampan. Den bör blinka gult.
  3. Håll inställningsknappen på fodralets baksida intryckt i fem sekunder. Statuslampan bör blinka vitt. Om den fortsätter blinka gult ansluter du fodralet till ström, stänger locket och väntar i tio minuter.
  4. Gå till hemskärmen på din iPhone.
  5. Öppna fodralet, med dina AirPods inuti, och håll det bredvid iPhone-enheten. En inställningsanimering visas på iPhone-enheten.
  6. Tryck på Anslut och sedan på Klar.

Behöver du hjälp med att ställa in din ersättnings-AirPod? Kontakta Apple-supporten.