Gör Apple Watch redo för service

Följ dessa steg innan du skickar in din Apple Watch för reparation eller byte.

Innan du skickar din Apple Watch till oss

Om enheten inte slås på eller svarar slutför du så många steg som möjligt.

Ta bort din parkoppling till Apple Watch

När du tar bort parkopplingen försöker din iPhone att skapa en säkerhetskopia av Apple Watch. När din enhet kommer tillbaka från service kan du använda säkerhetskopian till att återskapa din Apple Watch.

Följ dessa steg för att ta bort parkopplingen för dina enheter:

1. Placera Apple Watch och iPhone-enheten nära varandra.
  2. Öppna appen Apple Watch på din iPhone och tryck på fliken Min klocka.
  3. Tryck på din klockas namn längst upp på skärmen.
  4. Tryck på i-symbol bredvid den enhet vars parkoppling du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort parkoppling. För Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trycker du på Ta bort [operatör] abonnemang.
  6. Ange ditt Apple ID-lösenord. Om du har glömt ditt Apple-ID-lösenord kan du nollställa det
  7. Tryck en gång till för att bekräfta.

Om du inte har din iPhone men din Apple Watch fungerar kan du radera allt innehåll och alla inställningar på din Apple Watch. På din Apple Watch trycker du på Inställningar > Allmänt > Nollställ > Radera allt innehåll och alla inställningar.  För Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) trycker du på Radera allt för att ta bort ditt abonnemang.

Ta bort armbandet till Apple Watch

Du behöver inte skicka in ditt Apple Watch-armband eller andra tillbehör.

Lär dig hur du tar bort ditt armband. Om du har ett länkarmband ska du komma ihåg att ta isär länkarna innan du tar bort armbandet.

Skicka in din Apple Watch

Din enhet är nu redo att skickas in för reparation. Om du har skickat en reparationsbegäran bör du ha fått instruktioner om hur du skickar in enheten. Om du redan har fått en ny Apple Watch i utbyte använder du dessa steg för att ställa in den

Om du inte har fått instruktioner eller inte har skickat en reparationsbegäran kontaktar du Apple-supporten.