Om Apples usb-C-till-usb-adapter

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port (usb-C) eller usb-C-port till en usb-A-enhet.

Usb-C till usb-adaptern ansluter en Mac som har en Thunderbolt 3-port (usb-C) eller en usb-C-port till en enhet som använder en usb-A-kabel.

Använd en tredjepartskabel som mophie usb-A-kabel med usb-C-kontakt för att ansluta en iPad Pro eller iPad Air med usb-C till usb-A-porten på en Mac.

Överföra data och ladda andra enheter

USB-A

Använd adapterns usb-A-port med usb-minnen, kameror, usb-hubbar och andra enheter som ansluter till usb-A för dataöverföring och laddning. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 5 GBit/s (Usb 3.1 Gen 1).

Du kan exempelvis ansluta Apples Lightning-till-usb-kabel till den här porten för att ladda din iPhone, iPad eller iPod. Du kan också använda Apples usb-C till Lightning-kabel för att ansluta din iOS-enhet utan en adapter.

Den här adaptern behöver inte ström för att fungera, men enheter som du använder den till kan använda ström från din Mac-dator. Om du vill ansluta till usb-A-enheter och samtidigt ladda din MacBook kan du använda Apples usb-C Digital AV Multiport-adapter eller Apples usb-C VGA Multiport-adapter som även har en usb-C-port för laddning.