Om Apples usb-C-till-usb-adapter

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port (usb-C) eller usb-C-port till en usb-A-enhet.

Ingen bildtext för denna bild

Usb-C till usb-adaptern ansluter en Mac som har en Thunderbolt 3-port (usb-C) eller en usb-C-port till en enhet som använder en usb-A-kabel.

Om du vill ansluta en iPhone eller iPad med en usb-C-kontakt till usb-A-porten på en Mac använder du en kabel från tredje part som Belkin BOOST↑Charge Pro Flex usb-a till usb-c-kabel.

Överföra data och ladda andra enheter

Usb-AIngen bildtext för denna bild

Ingen bildtext för denna bild

Använd adapterns usb-A-port med usb-minnen, kameror, usb-hubbar och andra enheter som ansluter till usb-A för dataöverföring och laddning. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 5 GBit/s (usb 3.1 Gen 1).

Du kan exempelvis ansluta Apples Lightning-till-usb-kabel Du kan också använda Apples usb-C till Lightning-kabel för att ansluta din iOS-enhet utan en adapter.

Den här adaptern behöver inte ström för att fungera, men enheter som du använder den till kan använda ström från din Mac-dator. Om du vill ansluta till usb-A-enheter och samtidigt ladda din MacBook kan du använda Apples usb-C Digital AV Multiport-adapter eller Apples usb-C VGA Multiport-adapter som även har en usb-C-port för laddning.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.