Apple USB-C-till-USB-adapter

Ansluta en Mac med Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port till en USB-A-enhet.

Apple USB-C-till-USB-adaptern ansluter en Mac eller annan enhet med en Thunderbolt 3-port (USB-C) eller USB-C-port till en enhet som använder en USB-A-kabel.

Dessa Mac-modeller har portar som är kompatibla med den här adaptern:

Överföra data och ladda andra enheter

USB-A

Använd adapterns USB-A-port med USB-minnen, kameror, USB-hubbar och andra enheter som ansluter till USB-A för dataöverföring och laddning. Den har stöd för dataöverföringshastigheter upp till 5 GBit/s (USB 3.1 Gen 1).

Du kan exempelvis ansluta Apples Lightning-till-USB-kabel till den här porten för att ladda din iPhone, iPad eller iPod. Eller använda Apple USB-C till Lightning-kabeln för att ansluta din iOS-enhet utan en adapter.

Den här adaptern behöver inte ström för att fungera men enheter som du använder den till kan använda ström från din Mac-dator. Om du vill ansluta till USB-A-enheter och samtidigt ladda din MacBook kan du använda Apple USB-C Digital AV Multiport-adaptern eller Apple USB-C VGA Multiport-adaptern som även har en USB-C-port för laddning.