Bädda in din Keynote-presentation på din webbplats

När du delar en Keynote-presentation för att samarbeta med andra kan du även bädda in presentationen i Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Så här får länken du behöver från Keynote.

1. Öppna presentationen i Keynote.
  2. Klicka på knappen Samarbeta .
  3. Tryck på Delningsalternativ på din iPhone eller iPad. På Mac går du till nästa steg.
  4. Markera följande alternativ:
    • Tryck eller klicka på popupmenyn Dessa har åtkomst och välj Alla som har länken.
    • Om du inte vill att andra ska kunna redigera presentationen klickar eller trycker du på popupmenyn Behörighet och väljer Endast visning.
      Om du väljer Kan göra ändringar, kan användare som klickar på knappen Öppna i Keynote på den inbäddade videon redigera din presentation.
    • Kontrollera att det inte finns ett lösenord inställt för filen.
  5. Tryck eller klicka på Kopiera länk.
  6. Klicka på Dela. När din delning är slutförd kopieras länken till urklipp. Länken bör börja med ”https://www.icloud.com/keynote/” och sluta med ”#[ditt filnamn]”.

De flesta webbplatser som stöds låter dig bädda in presentationen genom att klistra in länken i ditt blogginlägg. Lär dig hur du bäddar in dina Keynote-presentationer med Medium, embed.ly och Wordpress.com.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.