Bädda in din Keynote-presentation på din webbplats

När du delar en Keynote-presentation för att samarbeta med andra kan du även bädda in presentationen i Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Lär dig hur du får länken du behöver från Keynote.

1. Öppna presentationen i Keynote.
  2. Klicka på .
  3. Klicka på Delningsalternativ för att visa fler alternativ.
  4. Uppdatera dessa alternativ:
    • Klicka på Dessa kan ansluta i nedåt-menyn och välj Alla med länken.
    • Om du inte vill att andra ska kunna redigera presentationen klickar du på nedåt-menyn Behörighet och väljer Endast visning.1
    • Kontrollera att det inte finns ett lösenord inställt för filen.
  5. Välj Kopiera länk.
  6. Klicka på Dela. När din delning är slutförd kopieras länken till urklipp. Länken bör börja med ”https://www.icloud.com/keynote/” och sluta med ”#[ditt filnamn]”.

De flesta webbplatser som stöds låter dig bädda in presentationen genom att klistra in länken i ditt blogginlägg. Lär dig hur du bäddar in dina Keynote-presentationer med Medium, embed.ly och Wordpress.com.

1Om du väljer Kan göra ändringar, kan användare som klickar på knappen Öppna i Keynote i inbäddningen redigera din presentation.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.