Visa och radera samtalshistorik på din iPhone

Du kan visa din samtalshistorik och radera alla dina senaste samtal eller specifika samtal på din iPhone.

Så här raderar du samtalshistorik

Följ dessa steg för att radera eller rensa din samtalshistorik:

1. Öppna appen Telefon och tryck på Senaste.
  2. Tryck på Redigera.
  3. Tryck på Rensa och sedan på Rensa alla senaste för att radera hela samtalshistoriken.
  4. Tryck på  och sedan på Radera för att ta bort specifika samtal.

Du kan även radera specifika samtal genom att svepa till vänster på samtalet och sedan trycka på Radera.