Visa och radera samtalshistorik på din iPhone

Du kan visa din samtalshistorik och radera alla dina senaste samtal eller specifika samtal på din iPhone.

Så här raderar du samtalshistorik

1. Öppna appen Telefon och tryck på Senaste för att visa en lista över dina senaste samtal
  2. Tryck på Redigera.
  3. Radera hela samtalshistoriken eller ett specifikt samtal. Om du vill radera hela samtalshistoriken trycker du på Rensa och väljer sedan Rensa alla senaste. Om du vill radera ett enskilt samtal trycker du på Radera och väljer sedan Radera.

Du kan även radera specifika samtal genom att svepa till vänster på samtalet och sedan trycka på Radera.

Om du vill hålla samtalslistan uppdaterad på alla enheter aktiverar du iCloud Drive.