AppleCare-teknikerutbildning (ATT) supportinnehåll

Lär dig om det tillgängliga utbildningsmaterialet för de som köper AppleCare-teknikerutbildning.

Programöversikt

I AppleCare-teknikerutbildning får du allt du behöver för att bli en Apple Certified Mac Technician (ACMT) eller en Apple-certifierad iOS-tekniker (ACiT). Det ger en heltäckande kursplan som täcker Apples produkter och tekniker. Modulerna täcker sådana ämnen som allmän dataterminologi och felsökning samt förebyggande underhåll på ett logiskt och lättfattligt sätt som gör det enkelt att ta till sig nya koncept och ny information. Utbildningen består av självstudiekurser så du har full kontroll över ditt utbildningsschema.

Komma åt ATLAS med AppleCare-teknikerutbildning

Apple-auktoriserade återförsäljare och Apple Online Store säljer AppleCare-teknikerutbildning i många delar av världen. Om du har köpt AppleCare-teknikerutbildning går du till för att registrera dig. Vänta 24 timmar efter att du har registrerat dig innan du går till ATLAS-webbplatsen. Skicka allmän feedback eller frågor om AppleCare-teknikerutbildning till agreement.support@apple.com.

Kurser

Nya kurser för ACMT 2018 och ACiT 2018 är tillgängliga i ATLAS. Titta efter ämnesområdena för 2018 Service Fundamentals, ACMT 2018 och ACiT 2018 under valfria kurser eller inlärningsplan.

Du hittar föreslagna kurser genom att söka på Teknikerutbildning i ATLAS.

Prov

Följande certifieringsprov är tillgängliga:

• Apple Service Fundamentals-provet (SVC-18A)
  • ACMT 2018 Mac-servicecertifieringsprov (MAC-18A)
  • ACiT 2018 iOS-servicecertifieringsprov (iOS-18A)

För att klara certifieringen för ACMT 2018 måste du klara Apple Service Fundamentals-provet (SVC-18A) och ACMT 2018 Mac-servicecertifieringsprovet (MAC-18A).

För att bli ACiT 2018-certifierad måste du klara Apple Service Fundamentals-provet (SVC-18A) samt ACiT 2018 iOS-servicecertifieringsprovet (iOS-18A).

Du kan göra alla prov online från din egen dator. Följande artiklar beskriver proven: