AppleCare-teknikerutbildning (ATT) supportinnehåll

Lär dig om det tillgängliga utbildningsmaterialet för de som köper AppleCare-teknikerutbildning.

Programöversikt

I AppleCare-teknikerutbildning får du allt du behöver för att bli en Apple Certified Mac Technician (ACMT) eller en Apple-certifierad iOS-tekniker (ACiT). Det ger en heltäckande kursplan som täcker Apples produkter och tekniker. Modulerna täcker sådana ämnen som allmän dataterminologi och felsökning samt förebyggande underhåll på ett logiskt och lättfattligt sätt som gör det enkelt att ta till sig nya koncept och ny information. Utbildningen består av självstudiekurser så du har full kontroll över ditt utbildningsschema.

Komma åt ATLAS med AppleCare-teknikerutbildning

Apple-auktoriserade återförsäljare och Apple Online Store säljer AppleCare-teknikerutbildning i många delar av världen. Om du har köpt AppleCare-teknikerutbildning går du till för att registrera dig. När du har registrerat dig får ett svarsmeddelande via e-post inom 48 timmar. Skicka feedback eller frågor om att registrera sig för en AppleCare-teknikerutbildning till agreement.support@apple.com.

Kurser

Nya kurser för ACMT 2019 och ACiT 2019 är tillgängliga i ATLAS. Titta efter ämnesområdena för Service Fundamentals, ACMT och ACiT 2019 under valfria kurser eller inlärningsplan.

Du hittar föreslagna kurser genom att söka på Teknikerutbildning i ATLAS.

Kurser som är tillgängliga för deltagare i AppleCare-teknikerutbildningar är märkta ”(Public 2019)”.

Prov

Följande certifieringsprov är tillgängliga:

• Apple Service Fundamentals-provet (SVC-19A)
  • ACMT 2019 Mac-servicecertifieringsprov (MAC-19A)
  • ACiT 2019 iOS-servicecertifieringsprov (iOS-19A)

För att klara certifieringen för ACMT 2019 måste du klara Apple Service Fundamentals-provet (SVC-19A) och ACMT 2019 Mac-servicecertifieringsprovet (MAC-19A).

För att klara certifieringen för ACiT 2019 måste du klara Apple Service Fundamentals-provet (SVC-19A, SVC-18A) och ACiT 2019 iOS-servicecertifieringsprovet (iOS-19A).

Du kan göra alla prov online från din egen dator. Följande artiklar beskriver proven: