Om macOS Sierra 10.12.5-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.5-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka att ljud hackade vid uppspelning på hörlurar som anslutits via USB.
  • Förbättrar kompatibiliteten för Mac App Store med framtida mjukvaruuppdateringar.
  • Lägger till stöd för mediefri installation av Windows 10 Creators Update i Boot Camp.
  • Lägger till stöd för fler RAW-format för digitalkameror.
  • Åtgärdar ett problem som påverkar en del företags- och utbildningskunder och som kan göra att systemdatumet ställs in på år 2040.
  • Förhindrar en möjlig kernelkrasch vid start från en NetInstall-avbild. Den här korrigeringen är tillgänglig när du startar från en NetInstall-avbild som skapats från macOS 10.12.5-installeraren.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.