Använda Night Shift på din iPhone, iPad och iPod touch

Night Shift justerar automatiskt färgerna på bildskärmen till den varmare delen av färgspektrumet, vilket gör bildskärmen skönare att titta på för ögonen.

Om Night Shift

Night Shift1 Sedan ändrar den automatiskt bildskärmens färger till varmare färger. På morgonen återställs dina normala skärminställningar.

Aktivera Night Shift

Du kan aktivera och inaktivera Night Shift på två sätt:

• Öppna Kontrollcenter. Tryck på och håll ned symbolen för ljusstyrka och tryck sedan påknappen Night Shiftsymbol för ljusstyrka för att slå på eller av Night Shift.

ios-17-iphone-15-pro-control-center-turn-night-shift-on-animation
  • Gå till Inställningar > Visning och ljusstyrka > Night Shift.2 På samma skärm kan du ställa in en tidpunkt då Night Shift aktiveras automatiskt och justera färgtemperaturen.

Som standard är Night Shift aktiverat mellan solens ned- och uppgång.

Läs mer

1. Night Shift finns på iPhone 5s eller senare, iPad Pro, iPad (5:e generationen och senare), iPad Air eller senare, iPad mini 2 eller senare och iPod touch (6:e generationen och senare).

2. Vissa inställningar för bildskärmshjälpmedel, som Invertera färger, Gråskala och Öka kontrast, kan inaktivera Night Shift eller True Tone-visning.