Så här gör du en spellista i Apple Music-appen

Läs om hur du skapar spellistor med musik från Apple Music-katalogen eller din egen samling.

Skapa en spellista på din iPhone-, iPod touch- eller Android-enhet

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Tryck på Bibliotek längst ner på skärmen.
  3. Tryck på Spellistor.
  4. Tryck på Ny spellista.
  5. Ge spellistan ett namn och tryck på Lägg till musik.
  6. Sök efter musik du vill lägga till, tryck på den och tryck sedan på Klar. På Android trycker du på Klar Kryssmärkessymbolen på Android .
    iPhone visar 7 låtar som lagts till på en ny spellista
  7. Tryck på Klar eller Klar Kryssmärkessymbolen på Android .

Du kan också trycka på och hålla ned en låt, ett album eller en spellista. Tryck sedan på Lägg till i en spellista för att lägga till musiken i en befintlig lista, eller tryck på Ny spellista.

Skapa en spellista på din iPad

1. Öppna appen Apple Music.
  2. Rulla till botten av sidofältet och tryck på Ny spellista.
  3. Ge spellistan ett namn och tryck på Lägg till musik.
  4. Sök efter musik du vill lägga till, tryck på den och tryck sedan på Klar.
    iPad visar 7 låtar som lagts till i en ny spellista
  5. Tryck på Klar.

Du kan också trycka på och hålla ned en låt, ett album eller en spellista tills den lyfts upp. Dra sedan musiken till en befintlig spellista eller Ny spellista i sidofältet.

Skapa en spellista på din Mac eller pc

1. Öppna Apple Music-appen eller iTunes.
  2. I menyfältet väljer du Arkiv > Ny > Spellista.
  3. Namnge din spellista.
  4. Dra och släpp musiken till din spellista i sidofältet.

Vill du lägga till musik i en befintlig spellista? Bara dra och släpp musiken till en spellista i sidofältet.

Läs mer om spellistor

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.